Samen eten in de Voorhof

Na de zomerstop zijn de maaltijden weer begonnen. De eerstvolgende keer is 27 juni en na de zomer weer op dinsdag 29 augustus in de Voorhof van de Oude Kerk, Herenstraat 77. Met een frequentie van 2 keer per maand, te weten elke 2de en 4de dinsdag van de maand. Iedereen is welkom: jong en oud. Zie onderstaande data.

De data 2017

dinsdag  13 en 27 juni
dinsdag 29 augustus, 12 en 26 september, 10 en 24 oktober, 14 en 28 november en 12 december

Waarom een samen eten project?
Het doel van dit project is vooral gericht op samenzijn en ontmoeten van mensen van binnen en buiten de kerkgemeenschap van onze wijk, over alle leeftijden heen. 'Eten moet je toch, dus kan je dat zeker ook samen doen', zegt Gerda van der Hoeven, initiatiefneemster van het samen-eten project. Het eettafelproject is voortgekomen uit de gespreksgroep omzien naar elkaar. Het project is weliswaar vanuit de kerk georganiseerd, maar heeft een laagdrempelig karakter en daarmee geen kerkelijke activiteit rondom de inhoud van de maaltijd.

voorkant samen eten flyer

Wanneer?
U bent vanaf 17.15 uur welkom in de Voorhof, de maaltijd begint om 17.45 uur.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 7.50 voor een driegangen verrassingsmenu. Sap wordt geschonken voor € 1,- en wijn voor € 1,50 euro. Graag gepast, contant betalen. U kunt ook een strippenkaart kopen voor € 20 .

Graag mee eten? Meld je aan!
Aanmelden kan tot en met de zaterdag voordat de maaltijd plaats vindt, per mail en telefoon bij Lenne of Janny.

Wij hopen veel eters te kunnen verwelkomen.

Informatie: Gerda van der Hoeven telefoon 3872066 email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gepost in Nieuws

AfdrukkenE-mail

kerkwijzer

KERKWIJZER

De KerkWijzer wordt bezorgd bij alle leden van de Protestantse Gemeente Voorburg.