KerkmagaZIN PROEF!

PROEF! Het kerkmagaZIN voor de Protestantse Gemeente Voorburg

foto proefHet kerkmagaZIN verschijnt 8x per jaar. Leden van de Protestantse Gemeente Voorburg krijgen het blad kosteloos in de bus.1x per jaar vragen we een vrijwillige bijdrage.

PROEF! is een full-color kerkmagaZIN met interviews, achtergronden en wetenswaardigheden van de Protestantse Gemeente Voorburg. Natuurlijk staan ook de kerkdiensten vermeld. De achterpagina is standaard gereserveerd voor de kinderen.

Kopij voor PROEF! mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  liefst voorzien van een goede foto (minimaal 300 dpi).

Sluiting kopij (17:00 uur)   Verschijning  Lees digitaal
   31 januari  Proef 1, jan 2020
   13 maart  Proef 2, maart 2020
   24 april  Proef 3, april 2020
   5 juni  Proef 4, juni 2020
   17 juli  Proef 5, juli 2020
24 augustus  11 september
12 oktober  30 oktober
30 november  18 december

ProeWilt u PROEF! ook thuis ontvangen? Of wilt u het blad niet meer ontvangen? Stuur dan een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met de verschijning van PROEF! is de uitgave van de KerkWijzer, wijkblad Rond de Oude Kerk en wijkblad Samenklank gestopt.

proef2

KerkmagaZIN PROEF

KerkmagaZin Proef wordt bezorgd bij alle leden van de Protestantse Gemeente Voorburg.