Aanpassing plaatselijke regeling PGV

Mede naar aanleiding van de aanpassingen van de kerkorde van de PKN heeft de PGV de plaatselijke regeling aangepast. In de plaatselijke regeling zijn afspraken en werkwijzen opgenomen van de Algemene kerkenraad, het college van Kerkrentmeesters en het college van Diakenen en de wijkgemeentes.

De belangrijkste aanpassingen zijn:

• Aanpassing aantal leden College van kerkrentmeesters en College van diakenen
  • Verbreding publicatiemogelijkheden besluiten van AK en colleges (ook nieuwsbrieven en websites naast het kerkblad).

U vindt het concept van de plaatselijke regeling hier>>

meer informatie van de algemene kerkenraad:   klik hier>>

Volgens de plaatselijke regeling dient het concept voorgelegd te worden aan de gemeente in een gemeentevergadering. Vanwege Corona kan dat nu niet. Vandaar deze aankondiging in nieuwsbrief en website. Indien u vragen of opmerkingen over het concept hebt kunt u dat melden bij de scriba van de AK, dhr. Dick Smit (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

proef2

KerkmagaZIN PROEF

KerkmagaZin Proef wordt bezorgd bij alle leden van de Protestantse Gemeente Voorburg.