Skip to main content
Koningkerk
KONINGKERK Wijkgemeente De Open Hof

Bezoek website

OUDE KERK Wijkgemeente Martini
OUDE KERK Wijkgemeente Martini

Bezoek website

Colofon & Disclaimer

De Website van de Protestantse Gemeente Voorburg is in 2008 door de werkgroep Webportal PGV samengesteld. De website is ontworpen en gerealiseerd door Codewerk, Voorburg door Jacky Verheijen en Johan Nobel. De eerste versie is sinds 16 november 2008 on line.

Restyling
Look & feel 2016, onderhoud & beheer uitgevoerd door webdesign bureau idots | Wordpress & Joomla te Den Haag.

Disclaimer
Hoewel de teksten op deze website met de grootste zorg zijn samengesteld aanvaardt de Protestantse Gemeente Voorburg en de redactie geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten, onjuistheden en gevolgen hiervan. Aan de inhoud van deze teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright
Overname en/of gebruik van logo en lay-out door middel van druk, fotokopie, computertechnologie of op welke andere wijze is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de werkgroep Webportal PGV van de Protestantse Gemeente Voorburg.
Gebruik van teksten is onder verwijzing naar www.protestantsegemeentevoorburg.nl toegestaan.

Vragen en opmerkingen
Voor vragen en opmerkingen over de inhoud van het webportal: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen en opmerkingen over de werking van het webportal: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.