Skip to main content
Koningkerk
KONINGKERK Wijkgemeente De Open Hof

Bezoek website

OUDE KERK Wijkgemeente Martini
OUDE KERK Wijkgemeente Martini

Bezoek website

Collecte-bonnen

Bij het Kerkelijk Bureau zijn collectekaarten te koop. De kaarten bestaan uit 20 bonnen van € 1,-, die gebruikt kunnen worden voor de collecten in de kerkdiensten. De kaarten zijn geperforeerd, zodat de bonnen er gemakkelijk afgescheurd kunnen worden.
De kaarten zijn te bestellen door het overschrijven van € 20,- (of een veelvoud daarvan) naar rekeningnummer NL07 RABO 0365 9005 16 t.n.v. Protestantse Gemeente Voorburg o.v.v. collectebonnen. Na ontvangst van het bedrag worden de kaarten u met de (kerk)post toegezonden. Ook is het mogelijk de collectekaarten af te halen bij het Kerkelijk Bureau (maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur).

Gebruik maken van collectebonnen kan ook nog belastingvoordeel opleveren omdat giften aan de kerk aftrekbaar zijn. Hiervoor kan als bewijs de bankafschrijving gebruikt worden. Een reden temeer om gebruik te maken van collectebonnen. Als u dat wenst kunt u een kwitantie hiervoor ontvangen.

Informatie kunt u krijgen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.