Skip to main content
Koningkerk
KONINGKERK Wijkgemeente De Open Hof

Bezoek website

OUDE KERK Wijkgemeente Martini
OUDE KERK Wijkgemeente Martini

Bezoek website

Zomerkamp

logo_ghzv
Het GHZV is een zomerkamp georganiseerd vanuit de Protestantse Gemeente Voorburg voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. De junioren (8 t/m12 jaar) en de senioren (13 t/m 17 jaar) hebben zowel gezamenlijke activiteiten als een eigen programma gedurende de kampweek. Wanneer is het kamp?  Ieder jaar valt het in de 5e week van de zomervakantie. Inschrijven kan door middel van het digitale inschrijfformulier op de site (www.ghzv.nl/inschrijven). Nieuwsgierig geworden? Wij zijn bijvoorbeeld de leiding die meegaan? Neem gerust een kijkje in ons smoelenboek (www.ghzv.nl/gezichten).

Laat je als junior meeslepen in een spannend verhaal of ga mee met de ‘special activity’ (elk jaar weer een verrassing) van de senioren. Tijdens het kamp speel je toffe spellen, is er een sportdag, kampdienst, spooktocht en zijn er verschillende binnen en buiten activiteiten. De week wordt afgesloten met een bonte avond waar jij jouw talent kan laten zien!  

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Esther Boogert voor de junioren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en Bart Reinking voor de senioren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)