Skip to main content

Kerk en Zalenverhuur

De twee kerken beschikken over veel grote en kleine zalen die verhuurd worden.
Wilt u een ruimte huren voor koorrepetities, de jaarlijkse jaarvergadering van uw vereniging of een muziekconcert laten uitvoeren?
Informeer eens bij een van onze kerken wat de mogelijkheden zijn. Ook het  Kerkelijk Bureau kan u verder helpen of kan u doorverwijzen naar de betrokken contactpersoon van de gewenste kerk.
Op de websites van de kerken kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden voor verhuur.

Koningkerk
Een aantal zalen van de Koningkerk, van klein tot groot, en de kerkzaal worden regelmatig verhuurd.
Er zijn zalen beschikbaar voor 80, 26, 22, 16, 14 en 12 en de kerkzaal maximaal 450 personen.
Een lift is aanwezig.
Bekijk de contactgegevens van de kerk en haar bereikbaarheid hier>>.
Een goed geoutilleerde keuken met cafévergunning, geluids- en videoapparatuur, een overheadprojector; alles is aanwezig om efficiënt te kunnen vergaderen, cursussen te geven, hobbymarkten te organiseren, te bridgen en culturele avonden op touw te zetten.
Inlichtingen: Peter Kalkman; tel. 070-3866876 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oude Kerk

De Kerk en de zalen in de Voorhof kunnen worden gehuurd van maandag t/m vrijdag overdag en in de avond en op zaterdag overdag.
Voor meer informatie kijk op Oude Kerk >>  

Informeer over de mogelijkheden voor verhuur, voorwaarden en tarieven bij de koster: 
Inlichtingen: koster Melinda Harteveld : mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel. 070 3863220 (kerk).